Tarieven

Volkswagen Kever Cabrio__ of__ Daf 33 _________________vanaf € 240.00*

Rolls Royce Silver Shadow II __of__ Buick Roadmaster _______vanaf € 255.00*

Rolls Royce Silver Cloud III __ of __Bentley MK VI ___________vanaf € 270.00*

Rolls Royce 20/25__ of__ Lincoln Twelve ________________ vanaf € 280.00*

Bij de genoemde vanaf-tarieven is het onderstaande inbegrepen;
•       Op werkdagen, maandag t/m vrijdag tussen 08 uur en 18 uur
•       2 uur inzettijd, gerekend van garage tot garage (Amersfoort)
•       30 gereden kilometers, gerekend van garage tot garage (Amersfoort)
•       Vakkundig chauffeur in uniform met pet en handschoenen
•       Autodecoratie in witte tinten
•       Boeking- en administratiekosten en ook de B.T.W.
•      Vrijblijvend maken we voor elke rit een eerlijke betaalbare persoonlijke offerte op basis van de door jullie aan te leveren gegevens.

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Voor het ene bruidspaar beginnen we bijtijds met de rit voor de fotoreportage, gaan ‘s middags naar Gemeentehuis en Kerk en arriveren aan het einde van de middag bij het receptieadres; daarvoor zijn we vaak meer als 6 uur onderweg. Een ander bruidspaar hoeft alleen maar vanaf huis naar de trouwlocatie vervoert te worden en zijn we binnen 2 uur weer thuis. Door de grote verschillen in inzet-tijd zijn er ook verschillen in de prijs, we kunnen derhalve geen “standaard” prijs noemen, het komt voor elk bruidspaar anders uit. Om tot een huurprijs te komen zijn verschillende tariefcomponenten belangrijk, zoals de totale tijd dat de chauffeur met de gekozen bruidswagen voor u onderweg is en de te overbruggen afstand. Ook de dagsoort en tijdstip kunnen nog van invloed zijn, Met deze gegevens kunnen wij jullie van te voren vrijblijvend  een speciaal voor jullie op maat gesneden prijs opgeven.

Tarievenlijst
Met plezier sturen wij onze documentatie, inclusief algemene prijslijst  toe;  met jullie gegevens gebeurt verder niets. Natuurlijk kunt je ons gerust bellen als je geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt ontvangen. Onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.

Nog een goed bedoelde raad:
Pas op dat je geen appels met peren gaat vergelijken. Op internet zijn heel veel aanbieders van trouwvervoer te vinden, met uiteenlopende voertuigen, uiteenlopende kwaliteit en tarieven. Lang niet overal zit een professioneel vervoerbedrijf achter. Laat je in elk geval goed voorlichten, ga eventueel kijken en let op zekerheid, kwaliteit en continuïteit.

%d bloggers liken dit: