Bedrijf

Of je nu op zoek bent naar een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio kiest  Tap-trouwvervoer heeft het allemaal. Naast verschillende Rolls Royce’s kunt je o.a. ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick Roadmaster bij Tap trouwvervoer terecht.

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als er trouwplannen zijn  neem dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar al jullie vervoerwensen te luisteren  en een passende oplossing aan te dragen! Een bruidswagen die bij ons gereserveerd is wordt op jullie trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan jullie vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn.

Wij bieden een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden. De allereerste vraag die u zich mag stellen is of u zondermeer kiest voor een bepaald model vervoermiddel, ongeacht welk bedrijf erachter zit, of kiest u in eerste instantie toch voor kwaliteit? Als u voor het laatste kiest, moet u in elk geval doorlezen!

Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.


Award

Wij zijn de trotse winnaar van de TOPTROUWBEDRIJVEN Award 2018-2019 in de categorie Trouwvervoer.

Er is beoordeeld naar kwaliteitbetrouwbaarheid flexibiliteitafspraken nakomen en nog veel meer

De stemming is gedaan door bruidsparen die bij TOPTROUWBEDRIJVEN ingelogd hebben en hun ervaringen met toeleveranciers (waaronder Tap-Trouwvervoer) deelden.  

Of lees ze via de link zelf na op de site van TopTrouwbedrijven;  

Tap Trouwvervoer


Onze Missie

Wij streven maximaal naar een hoge klanttevredenheid, dat doen wij onder andere door;

Zekerheid
Van elke opdracht wordt een schriftelijke bevestiging gemaakt waarop alle cruciale gegevens duidelijk staan vermeld. Alle opdrachtbevestigingen zijn voorzien van heldere leveringsvoorwaarden. Ons wagenpark voldoen tenminste aan de wettelijk gestelde eisen en onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en klantvriendelijkheid.

Kwaliteit
Wij beschikken in eigen beheer over een royaal assortiment klassieke wagens die aan hoge representatieve eisen voldoen. De intern opgeleide chauffeurs zijn uniform gekleed.

Continuïteit
Tap-trouwvervoer verzorgt al 90 jaar personenvervoer per automobielen en heeft zich de laatste decennia verder gespecialiseerd in trouwvervoer. Deze zeer royale ervaring stellen wij ook graag aan jullie ter beschikking.

Of wij slagen in onze missie?
Dat laten wij graag aan onze klanten over. Echte reacties ziet u in ons gastenboek, en op de geheel onafhankelijke site van TOP TROUWBEDRIJVEN. Klik op de bovenstaande link en oordeel daarna zelf.

%d bloggers liken dit: