Rolls Royce Silver Cloud

Rolls Royce Silver Cloud III

De fraaie belijning, in combinatie met de prachtige kleurstelling maakt deze Rolls Royce echt fotogeniek, en een pronkstuk uit onze collectie. Je waant jezelf in een droom als je op de trouwdag in deze roomwitte RR Silver Cloud III wordt rondgereden door een vakkundige chauffeur, uiteraard in uniform met pet en handschoenen, helemaal in de stijl die bij deze ultieme bruidswagen past.

Van de Silver Cloud III (1962-1965) wordt simpelweg wel eens gezegd dat dit de voorloper van de Silver Shadow is, maar zo’n uitspraak doet deze elegante automobiel beslist te kort!. Vanaf 1905 had RR geen automobielen met een V-8 motor gebouwd, maar in deze wagen werd onder de aluminium motorkap een 6.2 liter 8cylinder gemonteerd. Met een productieaantal van 2809 wagens (inclusief de limited lwb en de coachbuilt fitted bodies), kun je hier gerust over een bijzondere auto spreken.

Niet alleen voor de chauffeur is het een genot om in deze wagen te rijden, ook de passagiers worden puur verwend, royaal, ruim, comfortabel, het is allemaal van toepassing op deze prachtige klassieker. Het is niet voor niets dat dit één van de toppers uit onze collectie blijkt. Vraag daarom snel informatie aan, voordat een ander deze super romantische Rolls Royce op uw trouwdag weggekaapt heeft.

%d bloggers liken dit: