Gastenboek

We hebben een prachtige dag gehad. En dit komt voor een groot deel door onze mooie Rolls Royce met uiterst vriendelijke en behulpzame chauffeur Job. Heel erg bedankt voor alle hulp.

Groetjes van Renske en Sjoerd

Wat een verrassing om met de prachtige Rolls Royce naar onze bruiloft te rijden en wat foto’s te maken. Dat maakte de dag compleet! Job is een geweldige chauffeur, wist alles over de auto te vertellen en heel meedenkend. Dank!

Tap Trouwvervoer heeft ons met een prachtige auto fantastisch vervoerd op onze trouwdag. De luxe auto in top conditie is al genoeg reden om voor Tap te kiezen, maar de service tijdens de trouwdag is echt fantastisch en ver boven verwachting. Alles kan, overal wordt over meegedacht en Frans, de chauffeur, is ontzettend vriendelijk en gastvrij. Een absolute aanrader.

De entree op onze bruiloft met de Rollls Royce 20/25 van Tap was geweldig! De auto was in uitmuntende staat, echt geweldig en de goedlachse en meedenkende chauffeur eveneens. Zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam wat heeft bijgedragen aan een mooie entree en super mooie foto’s! De communicatie en verdere afhandeling tevens ervaren als zeer prettig! Absoluut een aanrader! Heel veel dank, Tommy & Dominique

Op onze trouwdag werden we opgehaald door een Rolls Royce Silver Cloud III. Een mooie klassieke auto in zeer goede staat. Dit in combinatie met een geweldige service en zeer behulpzame chauffeur maakte onze trouwdag extra bijzonder.


Contact hebben wij van begin tot eind als zeer prettig ervaren. TAP trouwvervoer werkt zeer professioneel, je merkt aan alles de jarenlange ervaring die zij hebben.
Hartelijk bedankt en speciaal aan onze chauffeur voor de bijdrage aan deze geweldige dag.

Groetjes Fernanda & Dennis

Tessa en Stijn waren verrast toen de Volkswagen Kever Cabrio kwam voorrijden, en hebben toen op verschillende plekjes rond de Coelhorsterweg leuke en bijzondere foto’s gemaakt. Tenslotte waren ze in de coronaperiode al getrouwd maar zonder gasten, zonder trouwauto, zonder feest.  Zij hebben van de ritjes hiervan genoten en met Job erbij als chauffeur was het een vrolijk uurtje.  Nu was er een feest voor de families in “de Kooi”, die daar het bruidspaar al op stonden te wachten.  Het was speciaal om met trouwkleding met een Kever uit 1978 het terrein op te komen rijden. Het plaatje was af. Bedankt Job bedankt Tap.

Op onze trouwdag werden we in een mooie witte kever cabriolet rondgereden. Het was een ontzettend mooie en leuk versierde auto. Het was een perfecte en erg aardige chauffeur die ons begeleidde van huis naar foto locatie bij Kasteel Doorwerth en vervolgens naar de plek van de ceremonie. Mede daardoor hadden we een leuk en ontspannen deel van de dag. Bedankt voor alles!

Groeten Walter & Richa

Heel erg bedank voor de geweldige service!
De auto was prachtig en mooi aangekleed, het contact en de service waren zowel vooraf als op de dag zelf top. We willen onze chauffeur extra bedanken voor de fijne ervaring! Hij was ruim op tijd, in voor een gezellig praatje, erg behulpzaam, meedenkend, geduldig en kwam met handige tips. Hierdoor voelde wij ons enorm op ons gemak (en door al die zenuwen konden we dat wel gebruiken). We raden iedereen Tap trouwvervoer aan, nogmaals heel erg bedankt voor een bijdrage aan deze geweldige dag! Thomas en Laura

Beste Job

Bedankt voor het leuke en gezellige ritje (met wat omwegen hier en daar ☺); we hebben genoten !

Ook bedankt voor je geduld en rust wanneer dat nodig was!

Lieve Groet, Marcel en Yvonne

De Rolls Royce van de firma Tap maakte onze foto’s op Kasteel de Vanenburg echt tot iets heel bijzonders. Het meedenken en werken van de chauffeur was speciaal. Onze dag was hierdoor onvergetelijk. Zelfs met een beetje regen hebben we mooie momenten gehad en is er door de chauffeur een creatieve oplossing bedacht. Kortom ontzettend bedankt firma Tap.

Groet Yvon en Nico

De trouwauto maakte onze dag écht af! Wij hebben hier zoveel complimenten over gekregen en iedereen wilde op de foto met de unieke Volkswagen Kever. Wij zijn heel blij met de service van Tap-trouwvervoer en hun flexibiliteit. Een bedrijf waarbij de wens van het bruidspaar voorop staat. In het bijzonder willen wij onze chauffeur Job bedanken. Het was een ongelooflijk gezellige dag!

Kübra en Semih

naschrift Job, Het was een mooie dag, de ceremonie was buiten in de tuin van de trouwlocatie, vooraf zijn veel foto’s gemaakt. Toen het later op de middag toch iets begon te regenen zijn er met wat creativiteit nog een paar ludieke plaatjes geschoten, waaronder deze met paraplu,

Ook mede dankzij firma Tap hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad. De chauffeur kwam ruim op tijd aanrijden, was behulpzaam en straalde professionaliteit uit. Wij hebben een gezellige rit gehad, de firma Tap is dan ook een aanrader!

Met hartelijke groet, Lorette en Geurt

Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag voor mijn vader. Wij vierden zijn 75ste verjaardag. De auto was een schot in de roos. Wat een lieve en vriendelijke chauffeur bracht mijn ouders naar het feestje toe. Dit zorgde voor een relaxte mooie rit waar ze van konden genieten. Ontzettend bedankt!

In stijl naar het schoolgala !

De Buick Roadmaster was een schot in de roos ! Fijne chauffeur en bij aankomst werd de leraar weggewimpeld want dit was zijn werk om “zijn” dames uit de auto te begeleiden. (Gniffel momentje) De meiden hebben genoten ! Goud waard,

groetjes Fam. Roest

Wat hebben wij genoten van de service van Tap Trouwvervoer. De Chauffeur kwam keurig op tijd voorrijden en haalde de bruid op om naar de First Look locatie te rijden. De chauffeur dacht ook heel erg mee gedurende de dag. Vooraf had ik een overzicht gemaakt met tijden en locaties, overal was hij stipt op tijd aanwezig. Hij was heel discreet en netjes, er is ook veel gelachen tijdens de ritten. De Chauffeur was erg meedenkend en behulpzaam (de bruid had het gevoel dat ze een butler had). Al met al was het ver boven verwachting! Met vriendelijke groet, de nieuwe familie Hup.

30-12-1971 ……………….50 jaar…………….. 30-12-2021

We zijn vandaag 50 jaar getrouwd en sturen een foto uit ons album bij de Buick Electra 225. Recent hebben jullie onze zoon met zijn bruid gereden en dat was wederom prima verzorgd !

zoals je ziet het beroemde asbakje is nog in leven en nog altijd binnen handbereik.

Gr Ria (Vos) Krol

Hartelijk dank voor de fantastische service. De Silver Shadow haperde voor de deur van mijn schoonouders maar met 15 minuten stond er een andere (luxere) Rolls Royce.(de Silver Cloud III). Wat een fijne man is Job, vrolijk, meedenkend, lekkere babbel. En de auto reed heerlijk. Ook gaf hij tips hoe ik makkelijk in- en uit kon stappen met de jurk en boeket! Hiernaast een selectie foto’s van de dag waar de auto mooi op staat. Ontzettend bedankt voor alles. 

Groet,

Udo en Christa  

Na twee keer een uitstel nu geen afstel. In (heel) goed overleg is met Job een fantastische dag in elkaar gezet. Iedereen op tijd, schitterend gepoetste Rolls voor de deur, chauffeur in opperbeste stemming en een stijlvolle entourage. Het vervoer verliep vlekkeloos evenals de last minute bedenksels en inpassingen in het programma waren geen enkel probleem. Heel hartelijk dank voor de fijne dag.
Martin en Kitty.

“Ondanks Corona, hebben we een fantastisch mooie dag gehad. We hadden de Buick Roadmaster gehuurd die dag, en wat een prachtige auto, en wat hebben we het gezellig gehad met Job. Lekker relaxed, leuk ook met onze dochter Anouk. Alles netjes geregeld ! Echte aanrader!! Nogmaals super dank voor jullie mooie bijdrage aan deze fantastische dag !”

“Hoi!
Wij kijken terug op een super mooie bruiloft, mede mogelijk gemaakt door de fantastische trouwauto en onze chauffeur Job!
Job heeft ons enthousiast ontvangen op de avond dat wij de trouwauto’s kwamen kijken, daar viel onze keuze op de fantastisch mooie Rolls Royce 20/25.
Job was onze chauffeur, erg gezellig! Het hobbelen van de auto, daar hebben wij ook erg om moeten lachen tijdens de rit naar de locatie.
En wat een service! Job bleef uiteindelijk 3 uur langer zodat wij na de ceremonie nog foto’s konden maken met alle daggasten bij de trouwauto, want na de ceremonie was het droog 🙂 TOP!!
Nogmaals bedankt voor alles Job! Wij hebben ervan genoten en kregen veel leuke reacties van de daggasten te horen over u: “wat een leuke chauffeur & mooie trouwauto”.
Tap trouwvervoer is zeker een aanrader!!”

“Wij werden op onze trouwdag in een super mooie auto (de Buick) rondgereden en hoefde nergens aan te denken. Toen het even begon te regenen rende de chauffeur meteen naar de auto voor een paraplu, super! Wij vonden het echt een meerwaarde voor onze mooie dag.”

“Graag wil ik u hartelijk bedanken voor het vervoer van mijn Broer Finn en zijn bruid Jisca. Het maakte voor hen de dag helemaal af en ze vonden het een prachtige verrassing! Hierbij een foto van de dag.   Vriendelijke groet, Fleur.”

“het was een mooie dag met weer en vervoer het overtrof onze verwachting zeker.
Konden zorgeloos genieten van de dag omdat het vervoer alles uit voerde wat we wilde met de bezoeken aan werk ook.
we genieten elke keer als we de foto zien bedankt voor de mooie dag, groetjes Angeli en Andre”

Een afbeelding erbij sturen wordt op prijs gesteld. Dit naar ons mail adres: info@gtap.nl

%d bloggers liken dit: