Rolls Royce Silver Shadow

Rolls Royce Silver Shadow II

Dit pronkstuk, omgeven door luxe en schoonheid maakt van elk bruidspaar automatisch tot VIP passagiers. Met een kleine draai aan de contactsleutel brengt uw chauffeur de 6.7 liter V8 motor snel tot leven. Een lichte druk op het gaspedaal resulteert in een diep gegrom, dat met de ramen dicht nauwelijks hoorbaar is. Zodra hij de keuze handle in de D zet komt het meer dan twee ton wegende gevaarte moeiteloos van zijn plaats en begint aan de rit, zeg maar rustig dat het een unieke ervaring gaat worden. Het is een ultieme droom om met deze prachtige Rolls Royce naar je trouwlocatie gereden te worden.

Deze stijlvolle bruidswagen is in een warme room-witte tint gespoten, is ruim 5 meter lang, en heeft een eigen gewicht van 2103 kg (!). Daarom is het maar goed dat de tankinhoud niet minder dan liefst 109 liter bedraagt. Als u zich in deze bruidswagen laat vervoeren zult u merken dat menigeen om kijkt om deze wagen nog even na te staren. Het is nel een sprookje, u voelt zich even als een vorst!

Een Rolls Royce wordt doorgaans niet gebruikt voor sportief bochtenwerk, daar is deze wagen ook beslist niet voor gemaakt. Comfortabel is het in elk geval wel en hoe! Niet alleen het fraai afgewerkte automeubilair zorgt voor een hoge mate van comfort, de vering wekt de indruk dat er tegenwoordig extreem hoge eisen aan het wegdek gesteld zijn; zelfs op slechte wegen strijkt het onderstel alle oneffenheden keurig glad.

Deze Rolls Royce moet u gezien hebben, deze imposante automobiel is het ideale voertuig om ie op de trouwdag in rond te laten rijden.

%d bloggers liken dit: