JanWillem en Ria

Een willekeurige greep uit onze agenda
JanWillem en Ria zijn twee zeer energieke tachtigers. Ze wonen in hetzelfde verzorgingshuis en daar sloeg de vonk over. Het was de absolute bedoeling om het klein en eenvoudig te houden maar ze hadden zich in een dochter verrekend. Het bleef inderdaad tot een klein gezelschap beperkt, maar….stilletjes had ze onze Buick Roadmaster gereserveerd. Toen het a.s. bruidspaar naar buiten kwam stond deze bruidswagen voor de deur die ze naar het stadhuis bracht, en na de ceremonie weer terug naar huis. De hele rit raakten ze samen niet uitgepraat over dit onverwachte cadeau. Kortom.. een schot in de roos.

Angeli en Andre

Het was een mooie dag met mooi weer en het vervoer overtrof onze verwachting zeker!
We konden zorgeloos genieten van de dag omdat de chauffeur alles uit voerde wat wij wilden, inclusief de bezoekjes aan ons werk. We genieten elke keer als we de foto’s zien.
Bedankt voor de mooie dag,
groetjes Angeli en Andre

Judith Draaijer – van Hamersveld

Hoi!
Wij kijken terug op een super mooie bruiloft, mede mogelijk gemaakt door de fantastische trouwauto en onze chauffeur Job!
Job heeft ons enthousiast ontvangen op de avond dat wij de trouwauto’s kwamen kijken, daar viel onze keuze op de fantastisch mooie Rolls Royce 20/25.
Job was onze chauffeur, erg gezellig! Het hobbelen van de auto, daar hebben wij ook erg om moeten lachen tijdens de rit naar de locatie.
En wat een service! Job bleef uiteindelijk 3 uur langer zodat wij na de ceremonie nog foto’s konden maken met alle daggasten bij de trouwauto, want na de ceremonie was het droog .

🙂

 TOP!!
Nogmaals bedankt voor alles Job! Wij hebben ervan genoten en kregen veel leuke reacties van de daggasten te horen over u: “wat een leuke chauffeur & mooie trouwauto”.
Tap trouwvervoer is zeker een aanrader!!